Sommarlov!!


Godkänd i strålningsfysiken, check! Godkänd i läkemedelsberäkningen, check! Så sjuuukt skönt att slippa omprov till hösten :D Ikväll blir det till att fira kan jag lova! SOMMARLOV!!!!
Snart tenta...


Därför det inte blivit så mkt bloggande. Plugg, plugg och återigen plugg är det som gäller just nu! Och i helgen är det ju brännbollsyran så... då kommer man va upptagen med annat ;P Vad mer då..? Gimla har lärt sig öppna dörrar (inte bra!) och jag har börjat dricka riktigt kaffe (vuxenpoäng till mig!). Sjukt taggad på nollningen till hösten är jag oxå!! Kommer bli riktigt niice tror jag :D Nä men... dags för sängen kanske... solen går ju snart upp ;)
Oioioi


Snaart snart är jag klar med artikelgranskningen. Men det finns ju så mycket annat roligt man kan pyssla med såhär en onsdagskväll :P Och ja... jag vill ju till Hultsfred och se Royal Republic m.fl.....Nu börjar det hända saker!


YES!! Peace & Love i sommar med Joanne!!! :D Helt plötsligt känns allt mkt bättre :) Om jag längtar!!! Haft en riktigt bra helg oxå :) Fest hos mig i fredags med en massa folk vi typ bjöd dan innan bara. Riktigt nice! Blev dock av med ett dörrhandtag under kvällen och det blev lite intressant sen på morgonen när jag inte tog mig ut ur sovrummet, haha. Men det löste sig tillslut. Och efter att ha varit på vift runt Ålidhem fick jag tillbaka mitt dörrhandtag i söndags iaf :P I lördags var det Skell och jobb. Egentligen skulle jag bara jobba servis under middagen men det blev så jag fick jobba bar hela kvällen istället :) Nästan 4 månader sen sist så det var kul! 

Och idag är det exakt 2 veckor kvar av skolan. Shit va tiden går fort! En artikelgranskning och en tenta kvar bara... sen sommar! 
Det här med rubriker


Har varit en minst sagt omväxlande vecka... framförallt känslomässigt. Upp och ner. En hel del ångest men även mkt skratt. Har hängt mycket på skolan och försökt plugga läkemedelsberäkning men det har inte alls gått sådär jättebra. Haft sjukt svårt att koncentrera mig och jag och Elin har nog gjort allt annat än att plugga :P Hunnit klippa mig har jag också gjort och även testat Freepower i måndags...  sjukt kul med grym träningsvärk som följd! Fest i fredags innan omtentan som var igår... funkade det oxå ;P Och födelsedagsfest hos My i lördags :) 

Skrev egentligen det här inlägget i söndags men det har tydligen varit driftstörningar så det har aldrig blivit publicerat... Har iaf varit riktig sommarvärme i Umeå idag vilket gör mycket för humöret!! Så sjuuukt härligt! Hoppas nu det fortsätter så här :DBilder från helgen... Jag och mina vapendragare Elin och Joanne :)
Life goes on...


Ja det är ju så. Även fast det känns motigt just nu måste jag erkänna. Men just idag känner jag mig lite positiv iaf. Hade god lust att skriva av mig igår men då hade det blivit ett riktigt deppigt inlägg kan jag säga för gårdagen var inte ball!! Faan att man ska ha känslor alltså!!! 

Nää... måste försöka peppa mig själv så jag inte deppar ihop. Vänner, skola, långa promenader, träning och musik är sånt jag vill fylla min tid med just nu. 

Har ingen aning om varför men den här låten får mig nästan alltid på superbra humör :D Bara att skruva upp volymen och dansa loss!


Helgen i bilder
RSS 2.0