Härligt SAIK!!


Haft hockeykväll här hemma hos mig ikväll med Joanne, My och Elin :) Trevligt värre och skönt med en seger där!! Nu lockar sängen sjuuukt mkt och tro mig, imorgon ska jag sova ut ordentligt för första gången på länge!!! 






Simple Man


Love love love this song...






Strålningsfysik


Imorgon börjar en ny kurs där vi äntligen börjar inrikta oss mot röntgen. Radiografi med inriktning mot strålningsfysik som kursen så fint heter. Ska bli intressant :) 

Förra veckan var tråkigare än tråååkigast men den fick ett bra avslut i och med att man skrev två tentor och det faktiskt kändes riktigt bra med tanke på hur dåligt det gått med pluggandet :P Det firades med tacos i sedvanlig ordning på Omega, korridorsfest och slutligen Hoffmaestro på Corona :) Gårdagen som var helt oplanerad slutade även den på Corona, haha. Så det kan gå. 

Har förövrigt haft en förvånadsvärt bra söndag idag. Ingen söndagsångest! Eftermiddagen spenderades på "efterfest" på pedagoggränd och sen har jag haft filmkväll för mig själv och sett den underbara filmen Almost Famous :) Sen lite bra musik på det också!!







Korridorsfester och tentaplugg


Haha, ja vilken helg det har varit! Varit rätt intensivt kan jag säga! Knappt att jag varit hemma nånting :P Men roligt har det varit... (med undantag fredagen då jag var riktigt förbannad... inte var det mkt som gick bra den kvällen). Men förutom det kan jag väl inte klaga :) Däremot är det mkt som snurrar i skallen just nu. Har svårt att koncentrera mig på plugget! Har ju tenta nu på fredag och kom igång med pluggandet så sent som ikväll :P Såå... det blir spännande :P Har fixat IKSU-kort nu oxå förresten (tack Tim!)... så nu måste man ju vara duktig och börja träna ;)







Who said life was easy?







Lyckat...


Ja för det första. Upptäckte imorse att min carlings-kasse (med iaf bara ett klädsplagg i) från shoppingen i lördags är spårlöst försvunnen. Antagligen glömde jag den på Allstar eller i bussen på väg hem. 199 spänn åt skogen!! Faaan. Sen köpte jag tydligen kycklingklubbor idag när jag var och handlade istället för kycklingfilé. Inte konstigt det blev så billigt :P Hehe, I-landsproblem I know men grejen är att jag verkligen inte tycker om att käka kycklingklubbor. Kladdigt, pillrigt och en massa besvär för typ ingen mat såå... typ 39 spänn åt skogen där. Sen är det måndag. Hatar måndagar! Visst hör ni att det är jättesynd om mig ;P Rastlös är jag oxå... har så sjukt tråkigt!!

Men imorgon! Har inga lektioner och det är schemamöte på Johanna i Parken i Skellefteå på kvällen så tänkte rent av göra en liten tripp till home sweet skeå imorgon! Har bokat in tre fikadejter som jag tänkt hinna med under dagen oxå så det blir NIIIIICE!!! 



Gårdagen var GRYM!


Hade en S-J-U-K-T bra dag och kväll igår!! Det började med shopping på stan med Virre följt av en lyxig shoppinglunch på Invito där vi bla delade på en flaska vin och fick lära oss grunderna i italienska ;P Sedan lite mer shopping och efter det SAIK-matchen och käk på Allstar :) Tyvärr blev det ju förlust men vi deppade inte ihop för det utan begav oss hem till mig för lite fixande och förfestande med Joanne. Sen blev det Origo där vi hade det riktigt riktigt trevligt!! En helt awesome lördag med andra ord!!!

Har otrolig söndagsångest nu däremot men ser att Pretty Woman just börjat på TV så lite popcorn på det här så kanske man överlever kvällen ;)




Imorgon...

...kommer den här Skelleftebruden hit för att hänga med mig heeela helgen! :D 


B is for Brutus

Tråååååkig vecka. Jobbigt plugga klinisk kemi. Tur det finns braaaaa musiiiiik! ;D

Måndag 7 mars

Skrev farmakologi-tentan imorse och den var inte så svår så är faktiskt rätt säker på att jag klarar den :) Senaste veckan har det iaf varit plugg blandat med rätt mkt party med en massa roligt folk :) Aa man måste ju bara älska studentlivet alltså ;D Nu däremot känner jag mig rätt slö... undrar riktigt hur jag ska få nått vettigt gjort idag? Känns inte så lockande att plugga direkt när det är så fint väder ute!!
På tal om fint väder. FAN VA AVUNDSJUK JAG ÄR PÅ ALLA SOM HAR SPORTLOV NU!!! Fatta nice det hade varit med en skoterutflykt eller en dag i backen typ idag!! Har inte gjort nått av det i vinter :( Och om snön fortsätter smälta i den här takten så finns det ju snart inga chanser kvar till nått sånt. Hmm... det här va ju inge bra, nu fick jag ju lite lätt ångest! =/

Kan inte direkt klaga på livet just nu!

Då var det det här med att hinna med att blogga oxå ;) Haft en riktigt bra helg med tacksittning i fredags och inflyttningsfest i lördags! :D Tacksittningen ägde rum på NH där vi käkade god mat och hade allmänt roligt :) Sen var vi några som drog vidare på Origo där vi hade riktigt skoj på dansgolvet ;D
Sen lördag och alltså inflyttningsfest hos mig och utgång på Omega. Tror nog jag var lite väääl taggad för hela kvällen är egentligen rätt så suddig för min del, haha... fast kul hade jag! Men det är iaf många som sagt att det var riktigt roligt så det känns ju kul ;D Togs även ca 140 (!) bilder under kvällen av vilka en handfull jag har lagt ut på facebook nu för allmän beskådan ;)
Ikväll hade jag och Joanne tänkt fira att vi klarade tentan och överlevde att ta venprov på varandra imorse med att.... ja, det har vi faktiskt inte riktigt bestämt ännu, men ett som är säkert det är att det ska firas iaf!! ;P

RSS 2.0