Nu är snön snart borta...


Härligt att lönen har kommit! Hade inte så mkt pengar kvar... har börjat spara lite till Peace & Love dit vi ska i sommar :) Blir sommarens semester för min del, för sen ska jag sommarjobba på Johanna i parken/Station 8 :D Börjar längta ordentligt till sommaren nu!

Sen till hösten hoppas jag att det blir högskolestudier... men eftersom att företaget som jag pluggade Naturkunskap B genom har blivit stämda (!) så har jag inget betyg från den kursen (som jag dessutom gjort klart) =/ Inte alls nå roligt eftersom jag måste ha läst Naturkunskap B för att ta mig in på programmet jag sökt! SÅ det känns väldigt pissigt just nu. Ska höra med vux om de kan fixa betyget åt mig på något sätt... men då måste jag nog göra ett prov vilket känns väldigt surt eftersom att jag ändå är klar med kursen! Menmen... nog om det nu.

Men förutom knas med betyg så är det riktigt bra! Jobbar fortfarande mer än heltid men trivs så himla bra på båda jobben så det är bara roligt :D Har börjat jobba lite i baren nu också vilket är hur roligt som helst!!

Just de... vi har ju köpt en digital systemkamera nu också, en Nikon D3000 :D Var efter jul någongång. Visar lite testbilder vi tog;

 

Haha, som sagt... bara testbilder ;P

 
Paus


Som ni kanske har märkt så har jag haft en låååång bloggpaus. Jag skyller på att jag jobbar mer än heltid och samtidigt går en barutbildning m.m. Sen ska man ju hinna vara med kompisar och så också vilket jag prioriterar långt före bloggandet (som tur är)! Men nu har jag tänkt försöka börja blogga igen har jag bestämt... :DRSS 2.0