Nu är jag frisk! ...typ


Efter att ha varit hemma och varit förkyld nästan hela förra veckan så är jag nu tillbaks på jobbet :) Vågar dock inte ta tag i att börja med träningen igen riktigt än. När jag inte ens kan gå en promenad utan att jag börjar hosta. Så jag tar det (motvilligt) lungt ett litet tag till.

What else... hmm. Är riktigt kass på att blogga nu känner jag. Bloggtorka, jo men typ!

Trivs iaf fortfarande jättebra på nya jobbet :) Och på fredag blir det party här hos oss! Fyller ju år då ;P Visst kommer ni?!!! :)Förkyld, men på bra humör


Just typisk att man skulle gå och bli sjuk. Men Frode var hemma från jobbet nästan hela förra veckan så jag visste ju att det bara var en tidsfråga innan jag skulle vara i samma sits.

Helgen har då varit riktigt bra iaf, även fast jag varit lite krasslig. Hade ju finbesök från Piteå! Sofia var här och hälsade på från i fredags t.o.m igår :) Var alldeles för länge sen sist! Har även hunnit med en ölutbildning på Johanna i lördags. Det var intressant, men gott var det ju inte! Men något som ändå var helt okej var faktiskt veteöl med lite citronsaft i. Men någon öldrickare blir jag aldrig... det är då ett som är säkert!

For på jobbet idag även fast jag nog skulle vart hemma egentligen. Hade ju lite feber igår men. Ville ju verkligen va där idag eftersom att jag skulle hoppa in och ta två datalektioner. Gick hur bra som helst (förutom att jag inte mått helt hundra då förstås). Kanske skulle bli datalärare ;P Hade varit ganska najs faktiskt :)

Ååå... hoppas jag blir frisk snart. Har inte tid att va sjuk nu!
Bra start på det nya året :)


Var typ två veckor sen jag skrev sist... men här kommer en liten uppdatering iaf.

Dagen före julafton när vi var på väg till Malå hände det sig så illa att vi körde på en ren =/ Så våran bil är i Malå nu och vi får se om det går att fixa till den. Men det var 2009 så det hör till förra årets händelser ;P Men som tur var har vi fått låna en bil av Matte och Sofia iaf.

Julafton spenderades i Skiråsen hos mormor och morfar, och juldagen och annandagen var vi på Mörtan. Hade riktigt mysigt och jag ville varken fara från mormor och morfar eller Mörtan. Men eftersom att Frode skulle jobba dagen efter annandagen så var vi ju som tvungna att fara hem. Och efter några dagar kom då nyår som vi spenderade i Frostkåge där vi hade väldigt trevligt :)

Precis en vecka senare, alltså nu i torsdags, så började jag på mitt nya jobb :) Och jag trivs redan hur bra som helst! Blir spännande på måndag när eleverna börjar :) Sen fick vi äntligen våra nya sängar i torsdags också! No more luftmadrass!

Ikväll ska jag jobba några timmar på Station 8 men jag börjar inte förens kl 22.00 så det är ett tag kvar. Blir mkt jobb nu framöver med både ett heltidsjobb och extrajobb. Men det känns bara bra :) Är så taggad att jobba nu efter mitt halvår som arbetslös.

2010 blir nog ett bra år!RSS 2.0