Sista natten med gänget!

Blev så att jag jobbade ändå i fredags. Mitt allra sista pass i baren uppe på Station8 :( Var riktigt roligt att jobba (även fast det var club 27 ;P) så det blev ett bra avslut! ;D Haha, och stackars Krille alltså, jag och Evelina var lite busiga just innan vi drog hem vid halv fem sådär ;P... var sjukt länge sen jag skrattade så mycket alltså!!! HAHA, det där kommer jag leva på länge!!!
Men iaf. Igår var den stora dagen... Min födelsedag och sista station. Dagen började med pizza och en flaska vin på Viking med Hans och Virre. Sen rätt självklart var det PARTY för hela slanten!!! Riktigt trevligt :D Steffen sjöng födelsedagssången för mig på danska och så fick jag världens roligaste present av Virre och Hans... Bingo Rimérs bok med ett speciellt meddelande av Bingo himself ;P Sen blev det lite menta såklart och sen Station8. Allt som allt en bra födelsedag, även fast det blev lite dimmigt där i slutet ;P
FAN VAD JAG KOMMER ATT SAKNA STATION ALLTSÅ!!! Alla kompisar, jobba i baren och röja på dansgolvet!! Kommer sakna Skellefteå sjuuuukt mycket!!! SHIT IMORGON FLYTTAR JAG!!!!!!


I want you, february

Dagen började med att väckarklockan ringde kl fem (eller rättare sagt väckarklockorna, ställer alltid tre st ;P). Alltid lika roligt att stiga upp den tiden! Sen efter en bussfärd till Umeå då jag som vanligt typ satt och frös i två timmar var man äntligen framme. Först en föreläsning om diabetes och sen KTC där vi fick öva att sätta sond och kateter (på dockor alltså). Efter det var klockan helt plötsligt halv fyra och jag var tvungen att snabbt springa för att hinna med bussen till Skeå. Väl hemma sen just efter kl sex och guuuu se skönt, detta var näst sista dagen med denna pendling!!! Bara fredag kvar nu!!
Kvällen har bestått utav packning och åter packning! Nämnde jag att jag är less!! ;P Nu blir det fika framför TV:n ett tag innan sängen!

En vecka kvar nu...

FLYTTKAOS!!! Shit, nu är det nära! Börjar kännas lite pirrigt faktiskt. Jobbade mina två (troligtvis) sista pass på Johanna i Parken/Station8 i helgen. Känns mindre kul kan jag lova :( Kommer verkligen sakna det stället!!
Hmm...känner att plugget blir lite lidande nu såhär när jag är mitt uppe i flytt och allt =/
Skippade en föreläsning idag eftersom att vi hade sista personalmötet på jobbet nu innan ägarbytet. Hann även med att klippa mig + en fika med Hans och ytterligare en med Sofia :D
Drog mig verkligen för att återvända hit till lägenheten och flyttkaoset. Hatar verkligen när det är stökigt! Menmen, bara att bita ihop och försöka se ljuset i tunneln. I morgon blir det dock skola hela dagen iaf!
Typ 1% av min packning ;P

Flyttkartonger is the shit!

Inte fan fick jag sticka några klasskompisar igår :( Vår lärare var sjuk så lektionen var inställd! Superkul att pendla en sån gång!! Menmen... livet går vidare ;P Idag har jag haft självstudier, men som vanligt sådana dagar har jag gjort allt annat än att plugga. Har tvättat, fått tvärbesök från Rusksele (tack mamma!), fixat flyttkartonger och varit på två fikadejter ;D Först med Sofia och sen med Nina... 3 timmar på Wayne's är aldrig fel! En riktigt bra dag :D Och än finns det ju tid för plugg... tvivlar dock på att det blir nått sånt ikväll ;P
Bara för att jag är på ett sånt oförskämt bra humör slänger jag med en nice partylåt oxå...
Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)




Ny termin, ny kurs

Då har vårterminen startat, och med den en ny kurs... "Specifika sjukdomstillstånd" som den så vackert heter. Vi börjar redan imorgon med injektioner :D Så det blir spännade... inte varje dag man får sticka sina klasskompisar :P
Men annars då... ja just nu tänker jag mycket på den kommande flytten. Det börjar närma sig nu... imorgon är det bara 2 veckor kvar!!


Summer in the Winter

Tentan skrevs i torsdags.... så nu är det bara att vänta och se om man klarade den eller inte. Känns ändå som att jag borde ha gjort det :) Men ingen rast ingen vila. Igår var det fullt ös på S8 när det var sista semesterklubben. Hade huuuur kul som helst!! Jag och Sofia rockade... som vanligt ;P Och inte hinner jag vila nått idag heller för nu måste jag snart sticka iväg på jobbet. Men imorgon blir det att ta det lugnt... det är då ett som är säkert!!

Jag körde stenhårt på festivalstilen ;P
Lite förfestmingel på dansgolvet :D

Plugg, plugg, plugg...


Som sagt... tenta på torsdag. Men måste säga att det går hyfsat bra att plugga ändå! Jag är på gång ;D Plugghästen inom mig har kommit fram... det blir som roligare och roligare ju mer man lär sig :)

Tog mig en liten paus mitt i allt pluggande i lördags dock ;P




Tentaångest!!!

.
Nu när jul och nyår och allt (äntligen!) är över så inser jag att det kanske är dags att återgå till verkligheten. Dvs plugga stenhårt inför tentan som är nästa vecka! Jag förbannar mig själv för att jag knappt har pluggat nått över jul. Inte bra... INTE BRA!
.
Ikväll blir det att jobba på Station8 så passa på att säga hejdå till mig då. För sen lär ni inte se skymten av mig på en vecka då jag inte har nått annat val än att undvika allt vad jobb och kompisar heter för att koncentrera mig till 110% på plugget! Tror nog rent av det blir att fly från Skellefteå och allt som distraherar mig här för att bege mig till hemlig ort för ett tag...
.

The year of 2010

 

Ja då var det ett nytt år igen. Måste säga att 2010 nog har varit det galnaste året i mitt liv! Mycket bra som har hänt men även en hel del jobbigheter och saker jag bara vill glömma. Många förändringar och sjukt mycket nya erfarenheter. Tror nog aldrig jag har träffat så mycket nytt folk och fått så många nya vänner som under det här året!!! Har hunnit med att vara förlovad, haft en traineeanställning på Anderstorpsskolan där jag trivdes hur bra som helst, extrajobbat och sommarjobbat en massa på Johanna i Parken och Station 8 där jag bl.a lärt mig att jobba i bar och annat skoj. Blivit singel, festat lite väääl mycket kanske, flyttat från ett ställe i Skellefteå till ett annat, varit med och planerat ännu en begravning för en nära anhörig och börjat på röntgensjuksköterskeutbildningen i Umeå. Och det är bara en del av allt som hänt!

 



Den här bilden får representera årets bästa utgång som var när Station 8 körde Afterski-tema i mars. En kväll jag aldrig kommer att glömma!! Har tyvärr inga bilder från när vi var ute men den här bilden togs just innan jag drog på förfesten, som var hos Virre. Vi var bara fyra brudar men vi hade så sjukt skoj så de finns inte! Att ge järnet på dansgolvet iförda täckbyxor och snowboardskor var en upplevelse vill jag lova!


Resan till Björkliden utanför Riksgränsen med gänget från Frostkåge :) En veckas semester mitt i vintern med i huvudsak en massa snowboardåkning men också en hel del mys i stugan, bastande och partyglada pojkvänner ;P


Ännu en av Station 8's temakvällar. Den här gången var det 80-tal som gällde :) Men den här bilden får främst representera alla roliga stunder jag haft med dessa underbara brudar som jag lärt känna det här året!! Nu när jag flyttar till Umeå måste vi köra en repris på Umeåresan ;P


Midsommar i Hans stuga med en massa folk från jobbet. Även det en kväll att minnas :) Men här är det Virre som står i fokus. En tjej som verkligen har funnits där för mig när jag inte haft det så lätt och som kommit att bli en väldigt nära vän :)


Och så har vi Peace & Love i Borlänge i somras! Superfint väder, bra musik och härliga människor :D Och med härliga människor menar jag Anna och Stefan som man lärde känna där ;) Saknar er!! Hoppas vi ses i sommar igen :)



Jag ser nu verkligen fram emot ett nytt, lite lugnare men spännande år i en ny stad :) För nu är det bara en månad kvar och sen går flyttlasset! OM jag längtar! Mitt nyårslöfte blir att försöka ta det lite lugnare och ta bättre hand om mig själv… det behövs efter ett sånt här galet år!


.

RSS 2.0