Music is life...


Sådana här låtar man får rysningar av att lyssna på... på ett sjukt bra sätt alltså ;P  And don't forget to turn up the volume!!!!
 

















Japp, då var det höst!

Men jag känner mig inte alls deppad måste jag säga. Snarare tvärtom :D För nu är det den tiden på hösten när träden går i rött, orange och gult, man får börja använda stora mysiga sjalar och inhandla lite nytt till garderoben. (Ja, jag erkänner... jag vill ha en ursäkt att få shoppa, haha)

Men iaf.. det är typ mysigt :) Älskar livet just nu!


Fotat i Jäckvik, hösten 2008



Helgen har iaf bestått av jobb... både fredag och lördag. Hanns även med en sväng på stan igår där det först var fika med Virre, Hans och Steffen på Kitchen :) Sen gick jag och Virre på stan med ambitionen att få spendera lite pengar såhär när man just fått lön...men det gick inge vidare, haha. Men våra plånböcker tackade oss nog för det ;P

Och nu i veckan ska vi äntligen få börja med radiografi och strålningsfysik m.m. på skolan! Längtar :D



Kanariefåglarna ryter


Köpte en bok för ett tag sedan som heter Kanariefåglarna ryter. Det är en typ av handbok för en själv och ens familj där det tydligt beskrivs hur miljön med alla dess kemikalier och strålning påverkar vår hälsa, och vad man själv kan göra åt det. Riktigt intressant! Man kan ju tycka att det känns helt överväldigande och alldeles hopplöst... hur ska lilla jag kunna förändra den värld vi lever i. Även fast jag t.ex skulle sluta köra bil o.s.v så gör ju i princip alla andra det fortfarande, och jag kommer fortfarande att andas in en massa farliga kemikalier från avgaserna.

Det jag tycker är så bra med den här boken är att den inte bara beskriver hur farlig vår omgivning och miljö faktiskt är, utan att man hela tiden får råd och tips på hur man själv genom olika val kan förbättra ens hälsa i det egna hemmet :)




Skulle verkligen vilja ge bort den här boken till alla jag bryr mig om men ekonomin tillåter tyvärr inte det! :( Därför tänkte jag att jag skulle skriva om det här på bloggen så kanske jag kan påverka er litegrann iaf :D

Upptäckte att boken faktiskt har en egen hemsida. Ni kan ju gå in där och läsa vidare ifall ni tycker det låter intressant! Där kan man även köpa boken. Själv köpte jag den på adlibris där den var lite billigare :) Där är det ju dessutom fraktfritt vilket gillas skarpt :D Eller om man gör som jag och betalar en tia extra så att man får miljöfrakt :)


 


HLR och jobb

Sammanfattar min dag rätt bra :) Först HLR (hjärt-lungräddning) på skolan. Så nu äger jag på mun-mot-munmetoden ;) Sen direkt till Johanna i Parken för jobb direkt efter jag kommit hem med bussen. Kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen... så nu blir det fika och sen sängen!

Idag är förresten en speciell dag... ni vet min vita månad?! Idag har det gått precis en månad sen jag drack sist :D Haha! där fick ni alla som inte trodde att jag skulle klara det! Var ju inte alls så svårt ;P


Nightingales and Bombers

Långsökt titel... jo. Vi hade en föreläsning om Florence Nightingale idag. Men ordet Nighingale får mig alltid att tänka på ett av de bästa album som gjorts! Nightingales & Bombers av Manfred Mann's Earth Band. Ååå... saknar min skivspelare :( Helt sjukt va mkt musik jag börjat lyssna på den senaste tiden! Spotify måste ju vara en av de bästa uppfinningarna alltså (näst efter skivspelaren då) :D Det enda jag saknar där är just Manfred Mann's Earth Band, Led Zeppelin och Beatles. Men man kan ju inte få allt här i livet ;)

Oj, vad jag flummar... är lite för sent tror jag. Var inte alls det här jag skulle skriva om, haha. Nä... shit, måste gå i säng! Skulle kunna sitta här o skriva om allt och inget hur länge som helst tror jag... Många tankar... Men det får bli en annan dag! Nu måste jag 1 Duscha, 2 Fika, 3 Sova!!!



En mindre bra dag

Redan när jag vaknade idag (jo... sov till kl ett, så det var inte morgon) så var ångesten närvarande. Blir iofs så när man sover bort halva dagen men det var inte bara det. Något annat oförklarligt. Vet inte om det har nått med det att göra, men för första gången sen det tog slut så kände jag mig riktigt ensam. Sen gick det ju som det gick i valet också vilket verkligen inte gjorde den här dagen bättre!!!

Nä usch... borde dessutom gått och lagt mig för x antal timmar sedan eftersom att jag ska upp kl fem imorgon (eller ja, idag). Så det blir cirkus 3 timmars sömn inatt! Härligt!
Eller... jag tror nog att jag rent av skiter i att gå på de första två föreläsningarna imorgon? Kommer ändå bara sitta och halvsova och därför inte hänga med alls. Då är det bättre att jag sover på riktigt hemma i sängen och kommer till skolan relativt utvilad istället. Så kanske något från sista föreläsningen på eftermiddagen fastnar iaf!

Och VARFÖR går det inte att göra mellanrum mellan stycken här på bloggen längre?!!! De senaste inläggen ser ju ut som skit! Blir gaaaaaaaalen!!!!! Som ni ser har jag i detta inlägg löst det med att infoga lite skiljelinjer här och där istället... ser iaf liiite bättre ut...

Nä... men godnatt då stackars lilla Sverige.


Vänner och nollor...

Ååå... nu har jag typ ändrat mig igen. Vill ju verkligen inte flytta från Skellefteå men samtidigt så vill ja verkligen flytta till Umeå också. Svårt! Men nu lutar det åt Umeå iaf :) Men fan vad jag kommer att sakna Skeå!


Skellefteå i fredags... hade myskväll med några underbara brudar hemma hos mig :)


Umeå igår... Lillsittning med temat "Ursäkta, har jag kommit fel?"
Detta är från förfesten med min nollegrupp :D


Haha... var lite tveksam ifall jag skulle våga komma som SAIK-supporter. But I did it! Visste dock inte att en av huvudfaddrarna var ett hardcore Björklöven-fan ;P Men det var roligt iaf :) Fast jag gjorde en tidig kväll och tog tio-bussen hem till Skeå. Var inte helt frisk så jag ville hem. Låg hela måndagen hemma i sängen och snurrade runt i feberdrömmar =/ Usch... var länge sen jag hade så hög feber. Tur sådana gånger att man har fina vänner :) Snälla Viktor blev räddaren i nöden när han kom med alvedon :)

Just det... berättade ju för ett tag sen att jag skulle ha en vit månad. Hur går det då? Jo... riktigt bra! Om precis en vecka blir det en månad :) Känner mig riktigt duktig. Har ju trots allt varit nollning och allt! Pluspoäng till mig ;)




Dyrt med kurslitteratur

Fast det visste man ju. Men 2300 kr för 4 böcker känns i plånboken! Hoppas de kommer nu i veckan så man kan börja sätta igång med pluggandet :)
Det var iaf en väldigt lugn första vecka på universitetet. I princip bara information. Men imorgon kör det igång på allvar :)
Har haft en väldigt lugn helg oxå. Var ute både i fredags och igår (på Station såklart, haha)... nykter såklart :D Jobbade även ett servispass igår på Johanna. Och idag har jag i princip bara varit hemma för mig själv och tagit det lugnt! Var en sväng på stan också och fikade med S8-brudarna. Alltid lika trevligt :D
Nä.. lite fika och TV på det här kanske!




RSS 2.0