Grey's anatomy


Ååå, måste bara säga att Grey's anatomy är så bra!! Jag börjar typ alltid gråta när jag ser den serien.... o nästa vecka missar jag ju Grey's för att jag är borta :(



Svininfluensan och funbeat


Va obehagligt jag tycker det är med den här svininfluensan... och jag som ska utomlands snart! Läste att det finns tre fall i Tyskland... känns inte så bra =/ Fast jag har även läst att det bara är i Mexico som folk har dött av den här influensan. Men den kommer nog snart till Sverige snart oxå så man är väl inte säker nånstans.

Men på tal om nått helt annat!.... måste bara tipsa om sidan www.funbeat.se. Det är en jättebra sida för att komma igång och hålla koll på sin träning. Jag och Frode är medlemmar där (efter påtryckningar av lillasyster Linnea). Man får verkligen den där motivationen som behövs för att träna!



Nämen det är faktiskt en jättebra sida som jag varmt rekommenderar!





Små ljusglimtar...


Ska försöka skriva ett positivt inlägg nu hade jag tänkt...jag är fortarande lite upprörd sen igår men jag ska försöka! För visst finns det bra saker här i livet oxå :) Väldigt mkt om man tänker efter. Min underbara pojkvän och sambo Frode (älskar dig mest av allt!), min familj och mina vänner (och katterna såklart) t.ex. Alla nära och kära helt enkelt. Är bara så synd att hela min släkt och dom flesta av mina vänner bor så långt bort! Så jag kan inte alls träffa dom så mkt som jag skulle vilja tyvärr...

... jag har inte så många vänner i mitt liv men jag har ju iaf några ;) En speciell hälsning till Linn och Pallan som är mina enda och trogna läsare här på min blogg, haha! Tack för att ni finns :) Synd bara som sagt att vi inte kan träffas så ofta.

Och igår (tror jag det var) så ringde min mamma och frågade om hon och min yngsta lillasyster (skrev minsta först men hon är ju numera längre än jag!) kunde komma och hälsa på nu i helgen... självklart sa jag! Så det blir nog kul :) Men då kom jag på att det blir lite tight att hinna packa till Berlin-resan för jag far ju dit nu på söndag!!! Shit, det är nära nu. Så jag måste nog börja packa redan ikväll, för imorrn har jag som fullt upp hela dagen (härligt att ha fullt upp!). På fredag i och för sig har jag en helt ledig dag så då hinner jag förbereda mig lite inför resan då oxå. Ååå, jag är nervös... har aldrig varit så långt hemifrån nångång förut. Längsta jag har varit till är Hastings i England.  Fast det är nog ungefär lika långt kom jag på nu :) Nä, jag hoppas det blir kul!

Idag har förövrigt Ylva kommit och hälsat på :)... hon kom ju nyss hem från Österrike där hon har varit sen före jul så det va jättekul att träffa henne! Och imorrn är det valborg oxå... då ska vi va hos Veronica så det blir garanterat kul :)

Måste även dela med mig av en rolig kommentar jag fick  igår av en alkis som bor i samma byggnad som jag.... han sitter ofta på sin balkong eller ute på gården och ska prata med en varje gång man går förbi. I början när vi bodde här var jag lite skraj för honom men nu har jag som vant mig :) Jag brukar oftast inte höra vad han säger men igår gjorde jag det . Han sa; Hej unga damen... varför blev du så fin? Du är fint skapad. Det kändes så djupt på nått sätt... lite poetiskt typ. Haha, jag vet inte men jag tog det som en komplimang iaf :)


Tog det här fotot i fredags. Jag har redigerat det lite grann i Photoshop
och jag tycker det blev rätt bra :)




Den ångestfyllda vardagen


Det här med att leva i nuet... är det nån som vet hur man gör det?! Jag kan det då inte. Jag tänker och oroar mig nästan bara över framtiden... hela tiden! Jag har lixom i bakhuvudet hela tiden det här att jag måste hitta mig ett jobb och komma på vad jag "vill bli för nått". Och jag funderar mkt över hur jag ska kunna leva ett meningsfullt och lyckligt liv när en sån stor del av mig och mitt liv är borta för alltid! Skulle väl gissa att dom här tankarna tar upp ungefär 70% av min tankeverkasamhet om dagarna. Och sen har vi ju det här med det som har varit... alla misstag man skulle vilja få ogjort och alla tankar som; varför va jag inte där sista tiden? Varför hjälpte jag honom inte?

Hur ska jag kunna lära mig att uppskatta vardagen... när alla dessa tankar jämt och ständigt snurrar runt i mitt huvud?! Och hur får man sin vardag att kännas meningsfull? Jag menar... det ända jag gör om kvällarna är att städa, se på TV, sitta vid datorn och ibland gå på en kvällspromenad. Det känns på nått sätt som att man slösar bort sin värdefulla tid här på jorden. Jag vill inte att varje dag ska se likadan ut som dagen innan. Jag vill leva, inte överleva!

Jag vill hitta på roliga och spontana saker om kvällarna...men jag har ju ingen fantasi! Vad kan man göra?! Visst har jag några kompisar här som jag kan umgås med (och det är jättekul!)... men det händer tyvärr inte alls så ofta som jag själv vill. Man vill ju inte tränga sig på. Alla är så upptagna och har så mkt för sig... förutom jag själv då.

Att leva i nuet... är det ens möjligt?!



Ojdå, vilket dystert inlägg det här blev... sorry... var bara tvungen att skriva av mig lite! Visst finns det bra saker mitt i all ångest oxå... men det får bli något annat inlägg :)




Bad day


Ingen
bra dag idag... jag är på dåligt humör och vädret speglar hur jag känner mig ganska bra idag.. det regnar och är kallt :( Den senaste tiden har jag haft noll insiration och överhuvudtaget ingen som helst ork på skolan. Jag skulle lika gärna kunna stanna hemma om dagarna men jag är duktig och far på skolan ändå...suck... även fast jag bara sitter o inte gör ett skit. Men imorrn ska jag ta med några bilder som jag tog på en fotoutflykt i höstas och redigera dom. Så då har jag nått att göra iaf!

Jag vill bara att det ska bli sommar!!!!


Idag har för övrigt stackars lilla Gimla blivit kastrerad... hon är så söt i sin tratt :) Om hon fick som hon ville så skulle hon nog sitta i mitt knä hela kvällen... kom nyss från soffan där vi har suttit sen kl halv sju typ!

Nä, jag antar att jag måste gå och väcka en viss Frode nu... för annars sover han väl hela kvällen...  
 Bye                




Träningsvärk av Mustasch!


Lördag;
Ja, kvällen började med en lugn förfest på våran balkong... jag, Frode, Lina och Danne + katterna såklart :) Jag o Frode åt grillad karré och potatisgratäng där ute på balkongen... mums! Men sen bar det av till isladan och när vi gick förbi alla turnebussarna så satt ju självaste Ralf där! (sångare i Mustasch) Han hälsade oss välkommen så det va ju lite kul :)
Väl därinne så gick vi först till baren..såklart ;) Sen gick vi och såg HEAT och efter det var det baren igen. Men efter det var det Mustasch! Riktigt bra var dom den här gången oxå... men jag fick verkligen kämpa för att hålla min plats!

Söndag;
Idag började dagen med att jag o Frode gick till kiosken här i närheten o köpte vispgrädde så vi skulle kunna göra våfflor sen. Så det blev en mysig frukost på balkongen med nygräddade våfflor :) (18 grader i skuggan!)
Sen har vi väl inte gjort så mkt. Varit o handlat, städat och faktiskt varit ute på en kort joggingtur... helt otroligt ;D

Visste förresten inte att man kunde få träningsvärk av att va på konsert, men tydligen! Shit pommes vad jag fick slåss för min plats igår. Inte så konstigt att jag har träningsvärk egentligen! Är lite svårt att förklara för dom som inte varit på en livespelning och stått längst fram vilket otroligt tryck det blir... jag är dessutom rätt liten så jag får verkligen kämpa för att inte ramla omkull. Och att ramla på en konsert är inge bra....finns folk som har dött på det sättet. Men jag kämpade och hade ändå riktigt roligt :)

Om nån vill se bilder från igår så är det bara att kika in på min pixbox :)



Dumma Gimla


När jag satt här vid datorn och skrev mitt förra inlägg så hörde jag plötsligt hur en av katterna tuggade och bet på nånting... går dit och får se att det är min vante som hon sitter och tuggar på!  Hon måste ha haft den ett bra tag för den va int ba lite trasig! Ååå va tråkigt, jag fick ju dom där fina vantarna av mamma... och hon hade stickat dom själv dessutom. Menmen, finns ju inte så mkt att göra åt tyvärr.

Som tur är så är det ju inte vinter längre så jag behöver ju inte nya förns om typ ett halvår :)



Mustasch ikväll!


Ja ikväll är det Rockweekend on tour här i Skellefteå... jag, Frode, Lina och Danne ska dit! Tack Frode för biljetten ;) Banden som spelar är; Dia Psalma, Mustasch, HEAT, Dead By April, Renegade Five och nått lokalt band.

Ska bli grymt att få se Mustasch igen...dom är riktigt bra live!




Bilder från när vi va och såg Mustasch på Sweden Rock 2008



Men över till nått helt annat. I morse var jag och Frode och gick en långpromenad ute i det varma vädret (solen va int ens framme men det var riktigt varmt ändå!). Först gick vi till staoil där Frode bjöd på frukost, och sen gick vi in till centrum för att Frode skulle börja jobba. Så då gick jag hem själv sen. Var borta i ganska precis 1½ h :) 

Måste även meddela att jag fick en liten fluga i ögat på hemvägen oxå... var ju lite irriternade men det är ju ett tecken på att det snart är sommar iaf :)




Ledig idag :)


Ja idag är jag ledig från skolan :)... (vi är ju alltid lediga varannan torsdag). Jag va o gick med frode till hans jobb i morse. Det är jättefint väder ute o varmt! Shit vad det har gått fort... förra veckan var det ju rätt kallt o det snöade och hade sig, men nu iveckan så har det blivit varmare för varje dag och jättemkt snö har tinat bort. Nu känns det verkligen som att våren är här för att stanna! Fast man vet ju aldrig säkert. Jag längtar till det är sommar!!!

Så här ser min lediga dag ut;

  • äta lunch
  • besikta bilen
  • försöka hitta en tavelram som är 35x50
  • skicka iväg två jobbansökningar
  • äta middag
Sen har jag inte planerat nå mer. Nä, nu måste jag göra mig iordning, äta lunch o sen fara o hämta Frode!




Uppdatering;

Ja nu har man vart och besiktat bilen (med Frode vid min sida)... och såklart så hade vi lite grejer vi måste åtgärda, bl.a. en ny framruta, byte av spindel-led (vad nu det är för nått) och nån liten lampa som typ aldrig används =/  Så vi for iaf direkt till El och Disel och lämnade bilen där för reparation. Och jag som hade tänkt köra runt i Skeå idag för att hitta en 35x50's tavelram...suck. För det fanns inte den storleken på Gallerix... men däremot formatet 22,7x50 (what?).
Jag var ju iaf tvungen att traska hem i all min ensamhet...35 minuter senare var jag hemma.

stackars lilla bil

Åååå det är så fint väder ute och jag har ingen att va me! (dagens I-landsproblem?) Det känns så tråkigt att dom flesta av mina vänner bor så långt bort :( 

Jag vill ju hitta på nått ute i det fina vädret men jag vet bara inte vad jag kan göra själv ute förutom att typ gå promenader. hmm... undra om jag ska ta och gå in till stan?... Frode slutar ju ändå kl sex så jag kan gå och möta upp honom. (blir tredje promenaden idag!)



I miss my hair


Jag har lite svårt att vänja mig vid mitt nya, korta hår måste jag erkänna. Jag trivs verkligen i långt hår... men samtidigt så behövde jag en förändring! och sen var ju mitt hår jättenött oxå ;P

Gonatt...


Oj vad mkt jag har bloggat idag... har nog haft ganska tråkigt ;P Jag och Veronica for iaf och hyrde filmen "The Forbidden Kingdom" med Jackie Chan och Jet Li. Den var ganska bra. Var lite typiskt... när vi kom hem med filmen så sa Frode att han hade ju sett den igår! Menmen, det kunde ju inte vi veta! Efter filmen följde iaf jag och Frode Veronica hem så vi fick oss en liten promenad på 45 min :) Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Har ju skola imorrn. Gonatt på er!



Visst är dom söta :)



Visst är dom söta :)



Längtar tills ikväll :)


Jag längtar till Frode kommer hem... han har ju varit borta ända sen i torsdagskväll! så jag har fått sova alldeles själv...lr, katterna har ju varit här och hållit mig sällskap :) Måste nog ta o ringa han o höra riktigt när han kommer..... är lur på att jag måste äta middag själv. Ååå va tråkigt det kändes. Undra om det blir en matlåda kanske?!

Men Veronica kommer hit sen ikväll iaf :) Hoppas inte Frode kommer hem så sent för vi hade planerat att hyra en film. Blir ju inte så dyrt när man delar på tre!

Idag har jag inte gjort så mkt vettigt direkt. Har städat i nästan 2 timmar, suttit framför TV:n och suttit framför datorn... tragiskt nog ser dom flesta av mina dagar ut så! Jag vill ha en hobby! Men jag är alltid så trött när jag kommer hem från skolan så jag orkar typ inte göra nånting. Och då går jag ändå bara skola från nio till två på dagarna! Men vi har snackat lite om det här i klassen... för det är inte bara jag som är helt slut när jag kommer hem. Vi kom fram till att det är ganska energikrävande att ha inspiration varje dag... men även att vi nog har för mkt fritid, haha. Och istället för att göra nått vettigt när jag kommer hem så sitter jag lixom bara och väntar på att Frode ska komma hem... och han slutar inte för ens kl fem-sex på eftermiddagarna. Och jag är inte ensam, en klasskompis säger att hon gör precis samma sak när hon kommer hem från skolan.... sitter och väntar på hennes karl. Och då är det ju enkelt att sätta sig framför TV:n eller datorn när man lix väntar :) Jag brukar ju i och för sig passa på att städa innan han kommer hem oxå men man skulle ju vilja göra nått roligare... och något som inte kostar pengar!

Har nån något bra tips på vad man kan göra när man kommer hem från skolan och har några timmar över?! :)



Det brinner!


Sprang upp ur sängen och såg brandbilar och en ambulans köra förbi där jag bor. När jag började titta efter så såg jag rök och kände även röklukten. Usch så obehagligt!... det är min största rädsla, att det skulle börja brinna hemma hos mig.
Är jättenoga med att dra ut alla kontakter och så när vi far bort. Men det läskiga är ju att det kan ju lika gärna börja brinna hos nån granne =/ Nej, jag hoppas att jag aldrig ska behöva uppleva en brand!



pengar... och shopping


Jag vill ha pengar!!!
Vill shoppa!!! Men jag måste spara till Berlinresan...
Varför har man egentligen det här behovet av att alltid köpa nya kläder, skor och inredningsprylar m.m.? Det är ju inte direkt bra för ens ekonomi o inte för miljön heller... varför kan man inte va nöjd med det man har?!
Tacka vet jag second hand.. där kan man snacka plånboksvänligt OCH miljövänligt :) Men det är ändå inte samma sak som att shoppa loss på stan. Ååå vad jag vill shoppa loss!
Nä som sagt... pengar hade inte varit dumt att ha. Tur då att man har en sambo som har jobb så att man inte blir ståendes på gatan iaf. Nån som vill skänka pengar till en fattig? ;P



Nu har jag gjort det!


skaffat en blogg alltså :) får se hur det går...

har ju klippt mig förresten! det va min mamma som gjorde det :) har inte råd att gå till frissan nu o mitt hår va såååå nött så jag var tvungen att göra nått åt det. tur då att man har en snäll mamma :) senast hon klippte mig var typ i femman kanske, ett tag sen! men det blev bra tycker jag :) om jag orkar så kan jag lägga upp bättre bilder sen.






just nu är jag hemma själv med katterna och har tråkigt för frode är med sin far och fiskar typ i arjeplog eller vars det nu va. men imorrn skulle kanske pallan komma till skeå så då skulle vi gå på stan en sväng :) fast jag har egentligen inte råd att shoppa nått men jag skulle verkligen ha haft en ny vår/sommar-jacka... hmm. får se hur jag gör!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0