Efter en bra helg :)


Oj, redan tisdag... tiden går så fort!

Frode var till Malå i helgen medans jag stannade hemma eftersom att jag skulle jobba på lördan. Men ensam var jag inte för Sofia kom hit, och var här fredag-lördag :) Riktigt kul!

Men oj vad jag vände på dygnet under helgen... i fredags kom jag och Sofia oss inte i säng förns kl fyra. Sen på lördagen jobbade jag ju kväll/natt, så då var klockan nästan fem innan jag hade lagt mig. Var riktigt roligt att jobba den kvällen förresten :) Var däremot lite lätt jobbigt att sen ta sig upp ur sängen igår när jag skulle iväg till mitt "riktiga" jobb! Tur man har flextid ;PMåste ta tag i projektarbetet!


Åå suck. Läser ju Naturkunskap B och nu börjar slutet närma sig. "Bara" ett projektarbete och ett prov kvar. Men det här med projektarbetet känns jättejobbigt! Ska välja nått inom genetik att skriva om, för det tycker jag är  jätteintressant. Men det som känns jobbigt är att man ska utforma uppsatsen efter en preciserad problemställning med frågeställningar... det ska alltså vara probleminriktat och inte bara beskrivande. Fast jag har aldrig skrivit nån sån uppsats förut så det känns så svårt...  även fast det nog inte är det. För det här är ju ändå på gymnasienivå. 

Sitter på Frodes jobb nu och försöker studera. Men jag blev så trött av att bara sitta och läsa så jag var tvungen att ta en paus ;P Sitter nu och försöker att peppa mig själv att gå till biblioteket men det går väl sådär. Man tar sig inte så långt när man sitter framför datorn och bloggar! 


Jobbigt!......eller inte


En väldigt knepig förkylning det här. Det går som i vågor. När jag tror att jag äntligen blivit frisk så blir jag sjuk igen =/ Så har det hållit på i snart en månad nu... är rejält less!!! Menmen. Måste väl gå till doktorn snart om det inte blir bättre.

Men om man bortser från den envisa förkylningen så mår jag superbra! Har fortfarande lite bloggtorka men det lossnar väl så småningom :) Men jag kan iaf önska alla som läser detta en underbar alla hjärtans dag!

Jag och Frode tillbringar då den här dagen med att bara vara hemma, ta det lugnt och mysa ordentligt :)RSS 2.0