Snart så...

Verkar som att det kommer att lösa sig med bostad lagom till skolstarten :D Ska fara och kolla på en andrahandslägenhet som jag har första tjing på nån gång i slutet av veckan. Så förhoppningsvis har jag någonstans att bo från och med den första september :) Härligt!
Ååå... är liiiite  sliten efter helgen. Personalfest i fredags och annan fest i lördags. Och efter helgens händelser har jag bestämt mig... det blir en vit månad nu! Inte okej alltså!
Menmen...nu ska jag iaf dra till Vilhelmina för att hälsa på Linn och lille Kean :DSkellefteå eller Umeå?!!


Oj, vad jag har velat... ska jag stanna eller flytta. Först ville jag stanna här i Skeå. Trivs ju så himla bra här! Har ju en massa vänner här,.. och extrajobbet där jag trivs hur bra som helst. Men sen började jag tänka att det kanske skulle vara roligt att flytta ändå... testa nått nytt och leva studentliv. Sen ändrade jag mig igen... och igen... och igen.

Just nu är jag inne på att stanna här. För jag vet ju inte ens hur jag kommer att trivas med studierna och klasskamraterna. Jag kan ju alltid flytta dit sen om jag känner för det. Känner inte alls för att lämna Skellefteå nu faktiskt...

Nä. Tror jag stressar alldeles för mkt. Måste ta det lugnt ett tag!Faith in Nature

Måste bara tipsa om schampot jag använder :) Faith in Nature heter märket och är ett hyfsat billigt naturligt schampo (de brukar ju annars vara rätt dyra). 250 ml kostar 65 kr och 400 ml 99 kr på Jordklok där jag beställer det ifrån.

Schampot innehåller endast naturliga ingredienser och inget kemikaliskt skit som 99% av alla andra schampon innhehåller. Så det är både bra för min kropp och för miljön :) Dessutom blir håret inte lika fett efter att jag började använda Faith in Nature's schampo! Sen känner jag att det är så mkt snällare mot min hårbotten också :D

Rekommenderas verkligen!!!
Blid lånad från JordklokVad hände egentligen?!


Helt plötsligt var man singel, bostadslös och blivande röntgensjuksköterskestudent. Helt galet. Därav varför jag inte bloggat på ett tag. Folk frågar hur jag mår... hur det känns att det har tagit slut. Och det enda jag känner just nu är att det känns väldigt, väldigt konstigt. Vems fel är det då, att det blev så här? Jo, det är helt och hållet mitt fel. Så då vet alla det.

Så just nu söker jag bostad för fullt. Vill helst bo kvar i Skellefteå men det kan lika väl bli så att jag flyttar till Umeå. Ska ju trots allt plugga där. Aaah shit, får se hur det går! Strålningsfysik, radiologi, biomedicin, anatomi och många andra intressanta ämnen kommer jag att få läsa :D Spännande!

Hoppas verkligen bara jag hittar nån lägenhet snart! Så man liksom kan börja om på nytt. För just nu bor jag ju fortfarande hemma hos Frode. Det funkar men det känns ju väldigt konstigt... för båda två.


Vill ha en lägenhet nu!!!RSS 2.0