Sommarens utmaning?!!


Aaah shit va varmt det har varit de senaste dagarna!! Har inte alls varit beredd på den här plötsliga omställningen. Dags att ta fram sommarkläderna!! På tal om det... måste köpa några enkla tygskor. De jag hade förra sommaren har åkt i soporna eftersom att de var trasiga :( Mina Fred Perry är ju snygga men ack så varma i detta väder!

Men nu över till en helt annan sak! Måste ju bara meddela att jag imorse trotsade min lathet och cyklade till jobbet istället för att ta bilen! Väldigt hemskt att jag har kört så mkt bil nu i år med tanke på att jag är så emot miljöförstöring =/ Inte bra Hiffle! Men nu har jag utmanat mig själv... har bestämt att jag så långt det är möjligt ska skippa bilen och gå eller cykla istället. Som typ till och från jobbet, till stan, när man ska fara och handla m.m. Att ta bilen är endast tillåtet om man ska utanför stan.

Nu när jag har skrivit det här på bloggen så måste jag ju verkligen ta tag i det här till 100%, annars får jag ju skämmas ;P

Wish me luck!!!Kommentarer
Postat av: Pauline

Det klarar du. Skönt att cykla nu när det är så fint väder. VA fina ni var på 80- talsfesten föresten. men det är ni ju alltid så det är ju inge nytt :)

2010-05-21 @ 13:09:05
URL: http://pallans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0