A dream come true!


Ja, nu kan jag lägga till Deep Purple på listan över band jag sett live :) Dom var riktigt bra men konstigt nog var det inte alls så mkt folk där, endast 2500 personer i publiken. Jag menar, Deep Purple är ju ett av hårdrockhistoriens största band! Men det var ju så dåligt marknadsfört så det var väl inte så många som visste att dom skulle komma till Sverige. Väldigt dåligt av arrangörerna tycker jag. Och världens sämsta förband också...

Men som sagt, själva konserten var jättebra :) Syntes att dom hade kul också. Men tyvärr fick vi inte höra den låten jag hade hoppats mest på, nämligen Child in Time. Men riktigt nice att dom körde Space Truckin' iaf!

Eftersom att det var så lite folk så lämnade jag och Frode våra sittplatser och gick och ställde oss med ståpubliken istället, längst fram! Här är några bilder vi tog;




Annars var väl helgen sådär. Olika faktorer bidrog till det kan man säga. Vi hann som inte direkt fira våran femårsdag direkt, så det var ju lite tråkigt :( Men visst hade vi trevliga stunder också, var och shoppade lite i den bästa gallerian/köpcentrat jag vet... nämligen Kupolen i Borlänge. Frode köpte bl.a ett par jättefina högklackade skor till mig och en klänning :) Sen köpte jag lite själv också. Kanske lägger ut lite bilder sen. Men framförallt fick vi ju se Deep Purple, vilket faktiskt var syftet med hela resan!




Mot dalarna!


Ja, ikväll efter hockeyn så beger vi oss söderut, till Ludvika närmare bestämt (blir till att köra hela natten). Sen på lördag firar ju jag och Frode 5 år (!) så då ska vi nog göra stan i Borlänge för att sedan avsluta dagen med att se Deep Purple i Leksand!!! Ska bli nice :) Katterna ska bo hos Veronica under tiden och jag hoppas dom sköter sig! Kommer att sakna dom men det går nog bra. Nej, nu har jag inte tid att skriva nå mer men vi hörs sen när jag kommer hem!




Abstinens


Läste på nätet att tredje säsongen av True Blood kommer ut först i Juni 2010! Hur ska man kunna vänta så länge?!!

 

 


All this rain


Hela den här veckan har det småregnat... det tar liksom aldrig slut. Jag vill ju ha snö! Förra veckan trodde jag nästan att vintern hade kommit för att stanna. Men även denna gången hade jag fel :( All snö har regnat bort. Det blir ju så tråkigt för nu i veckan har jag nästan inte varit ute och gått nånting... bara två gånger. Jag har istället varit en liten miljöbov och tagit bilen rätt ofta. Dumma regn!

Har förresten sett att en del har satt upp adventsstjärnor nu... men är inte det lite väl tidigt? Men den första december åker då julpyntet upp, snö eller ingen snö! Men jag hoppas verkligen att snön har kommit då :) Det är så mysigt med snö. Det blir ljusare ute och så mår man bättre :) Och jag längtar verkligen tills man kan ta fram brädan också!




Jag är lite seg...


...på att uppdatera här känner jag. Men jag har som haft ganska fullt upp i veckan, så jag får skylla på det :) Veterinärbesök, varit på arbetsintervju, provjobbat på Vegas, tränat, äntligen gjort klart inlämningsuppgiften, varit på hockey (både AIK-Linköping och Malå-Lejon) m.m.

Ikväll blir det mer hockey... fast hemma framför TV:n den här gången. Frode var på väg från jobbet nu och skulle köpa med sig nån slags middag hem. En överraskning sa han :) Sen lät det som att det skulle bli nån form av förfest här hemma hos oss eventuellt. Lite osäkert eftersom att killarna som skulle komma tydligen hade ändrat sig. Men David skulle iaf komma så vi får väl se vad som händer! Men det blir iaf inget dricka för min del eftersom att jag ska jobba sen ikväll mellan 22.00 och 03.00. Men jag klagar inte :)

Såg förresten en dokumentär för nån dag sen som hette "iPodrevolutionen". Så nu vet jag vad som är skillnaden mellan en vanlig mp3-spelare och en iPod, haha ;) Sen fick jag stoltsera med min okunskap när jag var tvungen att erkänna för Frode att jag inte fattade den här nya Comhem-reklamen som alla pratar om. Så då fick Frode förklara för mig att det ju är kända klipp från YouTube. Dah!




Att skaffa facebook eller inte?


Alltså sorry, jag är inte så modern när det gäller tekniska prylar och internet-releterade grejer, I know. Har aldrig ens ägt en MP3-pelare (fast nu för bara några dagar sen fick jag ju typ ta över Frodes, haha). Fast när jag stolt berättade för lillasystern att jag gått och blivit modern eftersom att jag numera äger en Mp3-spelare så fick jag ju berättat för mig att jag fortfarande var omodern eftersom att det tydligen är en iPod man ska ha. Men vadå, är inte det samma sak?! Som sagt, jag är lite efter! Att jag t.ex. har en blogg är ju ett under i sig ;P

Ibland känns det lite som att jag föddes i fel tid. Måste säga att jag är lite avis på mina föräldrar som var unga i slutet av 70-talet. Som att dom såg Star Wars på bio, lyssnade på LP-skivor (fast det gör jag ju, men endå), inte behövde tänka på besinpriset utan kunde köra efter en väg bara för att ta reda vars den ledde någonstans, inte behövde sitta vid internet (för det fanns inte!) för att va social utan faktiskt kunde umgås med folk på riktigt! Musiken, kläderna, m.m. m.m. Fast i ärligheternas namn är jag ändå glad att jag föddes när jag föddes :)

Men iaf, åter till min fråga... när folk får veta att man inte har facebook eller msn osv så får man som svar att; visste inte ens att det fanns folk i vår ålder som INTE har facebook eller msn. Så frågan är ju, ska jag ta det stora steget och skaffa en facebook?! :)




And it's monday again


Känns som att jag oftast bloggar på måndagar?! I helgen var iaf min lillasyster Rebecca här :) Vi hade väldigt roligt! Var i torsdags och köpte lite presenter till henne eftersom hon både fyllt 18 och skaffat sin första lägenhet. Hade väl egentligen inte råd för nu har jag bara 45 kr kvar på kortet men jag tänkte som så att hon fyller ju bara 18 en gång! Och att flytta hemifrån är ju även det en stor grej!

I lördags gick vi ut på Station och dansade och hade oss! Tog en biljon bilder men inte var det många som blev bra. Vi hade nog för roligt för att vara seriösa när kameran var i farten ;P 

Lägger istället upp den här bilden på lillsyrran som jag har redigerat lite i Photoshop.




Vi kunde bara inte låta bli :)


Ja, om lite mindre än en månad (den 28.e november) firar ju jag och Frode hela 5 år... och hur stor är sannolikheten att Deep Purple kommer till Sverige precis den 28:e?!!! Så vi var bara tvugna att boka biljetter! Så nu blir det till att leva snålt den här månaden, men det klarar vi nog :) Tur iaf att vi får gratis boende eftersom att vi ska sova hos några släktingar åt Frode som bor i Ludvika. Konserten är typ 9 mil därifrån, i Leksand av alla ställen ;P


Aaah shit alltså, har inte fattat än att jag ska få se Deep Purple!



Så här unga är dom ju inte nu längre tyvärr men det är iaf tre orginalmedlemmar som är med i 2009's version av Deep Purple; Ian Gillan, Roger Glover samt Ian Paice :) Utöver dom spelar även Steve Morse (en gitarrist som enligt Frode är sjukt bra) och Don Airey (som bl.a. spelat med Ozzy Osbourne, Whitesnake, Judas Priest, ELO och Jethro Tull) i bandet.

Längtar!!!



Drömmarnas tid


Tänkte bara tipsa om en jättebra TV-serie som går på kanal 9. Drömmarnas tid heter den (eller American dreams på engelska). 60-tal, American Bandstand, feminism, Vietamkriget och rasism är lite av innhållet i denna helt underbara dramakomediserie. Sen är det ju så bra musik oxå! Iaf om man som jag älskar 60-talsmusik :)

Följde den här serien när den kom, typ 2003. Men då såg jag bara första säsongen. Men nu för inte så länge sen började jag följa den igen.. kunde bara inte låta bli :)




Efter en lugn helg


Varje år när det är halloween så tänker jag att nästa år, då skulle det va kul att kanske klä ut sig eller iaf göra nått på halloween. Men sen när den helgen väl kommer så blir det aldrig nått av det. Kanske för att jag alltid kommer på bara några dagar innan att det är halloween. Vi hade iaf tänkt gå ut i lördags, jag och Frode. Men jag fick naturligtvis huvudvärk (typiskt, för det händer typ aldrig) så då blev det inte så roligt att gå ut längre. Så vi satt hemma istället. Men det funkade det oxå :)

Hela helgen har i princip sett ut så. Vi har suttit hemma och tagit det lungt. Har bl.a. sett lite hockey men SAIK förlorade ju båda matcherna :( I lördags var jag på vinprovning/utbildning på dagen och igår kväll tränade jag Forza men annars så... har det inte hänt så mkt!

Idag har jag inget inplanerat så om jag är smart så kan jag ju ta tag i Naturkunskapen. Men mest troligt är nog att jag hittar nått annat som är "viktigare" att göra och skjuter upp det (som jag är så duktig på) tills nästa vecka då första inlämninguppgiften ska in. Varför funkar man så?! Självdiciplin är då verkligen nått jag totalt saknar! Någon som har det och vill ge lite till mig?! :)




RSS 2.0