Semester!!!


Idag var det skolavslutning för min del. Såklart lite sorgligt men samtidigt väldigt, väldigt skönt! Sen var det lunchdejt med Frode på Viking :) Efter det så gick jag en stund på stan och letade efter en morsdagspresent och en till liten present till lillasyster. Hittade tillslut dom perfekta presenterna för en billig peng! Köpte även ett par skor till mig själv faktiskt... tyckte jag var värd det. Har ju inte shoppat nått på flera månader! Och jag är så nöjd för dom är galet snygga :)




Sen hann jag med att fara förbi på arbetsförmedlingen och skriva in mig där oxå. Kom i kontakt med trevlig personal vilket kändes väldigt bra. Frågade om jag kunde ha semester i juni och det gick bara fint :) Får ju ingen ersättning då medans jag har semester men jag blir inte avstängd från A-kassan iaf! Frode fick ju oxå semester idag så nu har vi hela juni ledigt!!! Känns så himla skönt!


Tidigare ikväll





Presenter!


Fick en glad överraskning i morse när jag gick in på internetbanken för att kolla mitt saldo... hade fått in ca 1500 från CSN!!! Trodde inte att jag skulle få nå fler utbetalningar eftersom att jag går ut skolan om bara två dagar. Och det var verkligen välbehövliga pengar eftersom jag skulle ut och köpa presenter idag efter skolan :) För Frode fyller nämligen år den 3:e juni och så fyllde min lillasyster Linnea år igår. Och sen kom jag ju på när jag gick på stan idag att min lilla katt Puma faktiskt fyller 1 år just idag! Så jag köpte en liten present till henne oxå.. hela 10 spänn kostade den :)

Frode sa förut idag (när han fick höra mina presentshopping planer) att jag inte behövde köpa nått till honom.... för att jag har så lite pengar. Men självklart vill jag ju det! Jag blev ju rik i morse så jag har ju t.o.m råd :) Men jag måste erkänna att jag alltid haft svårt att hitta presenter till Frode.. för förut har jag alltid satsat på bara en lite dyrare present. Och då får jag alltid sån beslutsångest vad jag ska köpa för nått... och kommer han ens att tycka om presenten? Men nu gjorde jag helt tvärtom... jag köpte flera lite billigare saker istället. Och jag tror han kommer att bli glad över allihopa! För "endast" 410 kr fick jag 7 riktigt bra presenter! Ska inte avslöja vad för man vet aldrig vem som läser ;)

Så idag har jag alltså shoppat, men inte en enda grej till mig själv.  Vilket självplågeri att gå på stan när man inte får shoppa till sig själv! Det finns så mkt jag vill ha!!!! Jag vill oxå fylla år nu :)







Fraktal geometri


Man lär sig då nått nytt varje dag :) Igår såg jag och Frode på Vetenskapens Värld och det handlade om fraktaler... jättehäftigt!



Men iaf... tänkte summera dom senaste dagarnas händelser lite snabbt;

  • I lördags hände egentligen inget speciellt... det var jättefint väder men jag var inne hela dan och deppade. Men sen på kvällen så for jag och Frode ut på en riktigt mysig långpromenad på 2 timmar :) Jag tycker verkligen om att gå långa kvällspromenader med Frode... då får man verkligen chansen att prata ut... ingen TV eller dator som stör!
  • I söndags var vi riktigt lata och orkade inte göra så mkt (brukar bli så på söndagar)! Men Veronica kom och hälsade på en sväng :) Sen mot kvällen gjorde vi ju faktiskt nått. Vi blev bjudna på middag hos Lina och Danne :) Riktigt, riktigt gott måste jag säga! Det var älgstek med klyftpotatis, vitlöksbröd och melon som sallad :) Men det var nästan för gott för jag åt så mkt så jag fick ont i magen... men det vare värt! Sen såg vi på film hos dom oxå.
  • Igår hände väl inte så mkt för jag lyckades ju somna på soffan efter Vetenskapens Värld =/ (typ kl nio alltså) Varför lär jag mig aldrig?!!! (Och då menar jag verkligen aldrig!) Sen var Frode så söt oxå när jag gick och mötte honom när han hade slutat jobbet ;) Han hade köpt varsin dricka till mig och han osså satte vi oss på en kulle mellan sjukhuset och psyket och njöt av det varma vädret...haha, det låter kanske lite bisarrt men det var väldigt fint där...mkt träd och grönska och så hade jag ju dessutom min fina pojkvän som sällskap :)




Bara en vecka kvar nu


Av skolan alltså. Jag har alltså gått 2 år på Solvik nu... Shit vad tiden går fort! Känns ju lite konstigt att man inte ska tillbaks dit till hösten. Men det känns ändå skönt :) Ut på nya äventyr nu (om man nu kan kalla att vara arbetslös för ett äventyr?!). Men av erfarenhet vet jag att det brukar lösa sig i slutändan :) Ja, nu är min s.k ateljé eller rättare sagt min arbetsplats på skolan helt tom från allt "skräp", haha. Nämen, lite sorgligt känns det allt!

Så här såg mitt skrivbord ut förut;


.
Ååå, blir så sugen på att fara på festival!!! Känner att jag har blivit lite beroende! Men inte i år tyvärr :( Har inte råd med nått sånt roligt. Men det var ändå inga band jag ville se i år så det gör ju inte så mkt :)

Men man kan ju alltid minnas;








Hultsfred -07












Sweden Rock -08






Ett år utan dig...


Jag kan inte ens va ledsen längre… för jag kan inte fatta att du är borta! Även fast det har gått ett helt år, så känns det som igår. Fast ändå inte. Det går inte att beskriva! Mitt liv har fortsatt som vanligt… fast det känns som att jag lever i en dröm, en mardröm. Att jag snart ska vakna och så är allt bra igen. Men jag vaknar aldrig!!! Jag fortsätter leva i den här hemska drömvärlden.

 

Jag vill nog inte förstå… jag trycker undan alla tankar. För om jag verkligen skulle fatta så skulle jag nog gå under! Jag skulle inte palla vetskapen om att jag aldrig får träffa dig igen!

Du var inte bara min pappa… du var så mycket mer. Min själsfrände. Vi var lika du och jag, på alla sätt. Både bra och dåliga. Men jag ska inte gå i dina fotspår… det är en sak jag vägrar ha gemensamt med dig. Du har orsakat så mkt smärta i mitt liv! Men sen jag har aldrig varit så lycklig som när jag har varit med dig heller! Sann lycka… som jag aldrig kommer att få uppleva igen känns det som. Att leva med dig var som att åka berg- och dalbana. Antingen var det jättebra (dina nyktra dagar) eller så var det jättejobbigt (dina onyktra dagar).  

 

Jag har så svårt att minnas hur livet var när du levde. Ibland känns det som att allt bara var en dröm… att det aldrig har hänt. Jag har så svårt att acceptera att jag aldrig får fara och hälsa på dig nå mer!

 

Varför sa du aldrig till mig att du kände att din kropp inte alls mådde nå bra längre?! Jag hade ingen aning om att det hade gått så långt! Kan inte förstå hur dina organ bara gav upp sådär… inom loppet av några sekunder. Jag kan inte fatta att du som funnits i hela mitt liv helt plötsligt inte finns mer! Och det känns så hemskt att du var helt ensam när du dog! Varför var jag inte hos dig?! Jag skulle ju komma till dig helgen efteråt. Men jag hann inte! Vi pratades vid i telefon bara några dagar innan. Du var så ledsen, för du hade en vecka tidigare fått veta att din pappa hade en stor tumör i hjärnan… du visste att han var döende. Men vad du inte visste var att du själv skulle dö före… bara några dagar senare. Jag var jätteorolig för dig för du skulle ju ringa upp men du gjorde aldrig det. Men morgonen efteråt ringde du och sa; jag lever i alla fall, du behöver inte vara orolig. Du var på bättre humör. Det var sista gången jag pratade med dig… två dagar senare levde du inte längre. Och jag hann aldrig träffa dig och ta farväl!

 

Du lämnade efter ett stort hål i mig... som aldrig går att fylla känns det som. 

 

 

Jag saknar dig så mycket att inga ord i hela världen kan beskriva det!!!

Hur ska jag orka leva utan dig?!!!

 




Du och jag





Tung dag...


Jag vill bara fly från allt… så känns det idag. Varför skulle han börja bråka om en sån liten fånig sak?! Han blev upprörd över något som inte alls var meningen att såra. En fjantsak… som han tjatade om hela vägen hem! Och tillslut klarade jag inte längre! Jag hatar att bråka! Och att han ska dra upp saker som inte alls har med det här att göra och trycka ner mig och får mig att känna mig som världens sämsta människa… det är klart jag blir ledsen! Nej, jag antar att jag inte ska gå in nå djupare på vårat bråk igår men jag känner fortfarande av det. Vi hade ju så trevligt hos Veronica igår och sen förstördes allting på vägen hem! Alkohol förstör bara… det spelar ingen roll om man bara druckit lite grann… det förstör ändå. Men med det här vill jag inte framstå som ett offer och peka ut honom som boven i dramat... jag älskar ju dig mest av allt! Men ibland blir det bara så fel, som igår. Och jag tog det väldigt hårt.

 

Sen hjälper det säkert till att det idag är precis ett år sedan pappa dog. Jag vill bara krypa under täcket och försvinna från jordens yta ett litet tag. Typ ta en paus från livet. Men det går ju tyvärr inte. Livet tickar på varje dag vare sig man vill det eller inte.




Ledig


Ja idag är jag ledig från skolan. Steg upp nån gång efter sju och vid åtta gick jag med Frode in till stan. När jag kom hem for jag och sprang i hela 29 minuter... asjobbigt!

Jag har även varit duktig och äntligen tagit tag i att rensa och stöka i vårat lilla förråd. Var tvungen att slänga bort en massa tomkartonger för det var bokstavligt talat proppfullt i förrådet! Synd att behöva slänga bort kartongerna för dom behövs ju verkligen när man flyttar... men som sagt... man måste ju kunna gå in i förrådet och öppna garderobsdörren där oxå. Nu kan man i och för sig inte göra det ändå för det står en massa sommardäck i vägen. Men dom ska oxå bort snart så då blir det lite plats!

Ikväll ska jag och Frode fara till Veronica och då blir det nog till att hyra en film eller nått, och så skulle vi ta nån öl oxå (fast cider lr vin för mig då) :)

Vad ska ni göra i helgen?!




Uppdatering...

Jag hemma hos Veronica





Jag saknar...



Ditt skratt

Våra kvällar framför TV:n (då vi gjorde allt annat än att se på TV!)

Spader Dam med dig, Frode och Rebecca!!!

Att fara på skoterutflykter med dig!

Alla gånger vi körde fast med skotrarna, haha

Din underbart goda men ibland lite för kryddstarka mat

Våra långa diskussioner om allt mellan himmel och jord

Din countrymusik som ofta spelades i bakgrunden

Ditt sätt att prata med farfar

Dina popcorn (även fast dom var lite för salta)

När du eldade i kaminen så det blev jättevarmt

Våra fisketurer!!!!

Att kunna få låna ditt senaste nr av Världens Historia

När vi gick igenom dina LP-skivor

Hur du härmade Rebecca när hon hade hittat ett stoooor kryyyyyp

När du berättade om när du var liten

När du hjälpte Rebbe att grilla en jordnöt ovanför elden

När vi byggde vindskyddet på holmen

Alla gånger du tyckte att jag var fånig som tyckte att vissa saker va så äckligt

Alla gånger som du hade på dig Linneas stjärnmössa, haha

Dom gångerna du klagade på mig för att jag aldrig steg upp ur sängen

Dina frukostmackor som du ofta gjorde till oss

När vi lyssnade på Eagles

Att du alltid köpte en massa godis, chips och dricka när vi skulle komma till dig

Att åka med dig i din Dodge Dart (lr Dortschen som vi sa)

När du envisades med att sitta i din trasiga fotölj

Hur du drack ditt kaffe



Jag saknar även;


Dina tårar

Alla gånger jag hittat dig däckad i soffan

Alla undangömda ölburkar och spritflaskor

Att jag fick ta hand om mina småsystrar när jag bara var 7 år

Alla gånger du har övertalat mig att ”låna” dig pengar

Alla gånger jag skämdes över dig

Att jag åkte bil med dig även fast du var full

Alla gånger jag har gråtit med dig

Alla gånger jag har skrikit på dig

Alla gånger som jag har fått ringa mamma o säga att hon måste komma och hämta oss

När du ringde mig från sjukhuset efter att du hade blivit misshandlad

Alla andra gånger du  blivit misshandlad

Dom gångerna du ringde mig och sa att du skulle ta livet av dig

Alla gånger jag har fått trösta dig

Alla gånger du lyckades övertala mig att stanna hos dig




 

Varför kan inte allt bara vara som det var förut?!!!

 

JAG SAKNAR DIG PAPPA!!!

 

 

 

 


Yes Man


Måste bara få ge ett litet filmtips. Jag och Frode såg filmen Yes Man igår och jag tycker den var helt klart sevärd :) Jim Carrey är ju bara så rolig!





Gospel


Det finns ju en Afrolinje med gospelinriktning på Solvik (skolan där jag går). Gospelkören hade konsert igår på skolan och det är ju verkligen så härligt med gospel :) Man kan ju inte bli annat än på bra humör när man är på gospelkonsert! Skulle va riktigt roligt att sjunga i en gospelkör tror jag, eller i en kör överhuvudtaget :) Kom att tänka på filmen En värsting till syster med Whoppi Goldberg i huvudrollen. Nu var det jättelänge sen jag såg den men jag blev som sugen att se den igen!







Ännu en blöt upplevelse...


Idag är både jag och Frode lediga.. och redan igår så bestämde vi oss för att vi skulle gå på en riktig långpromenad på vår lediga dag (förutsatt att det skulle va fint väder förstås) och ta en fika nånstans efter vägen. I morse när vi vaknade så lyste solen och himlen va alldeles blå. Perfekt tyckte vi och vi åt frukost, duschade, tog på oss sommarkläder och solskyddsfaktor och gjorde oss allmänt i ordning för att gå den där långa promenaden i det vackra vädret! Visseligen hade några moln dykt upp på himlen men det var ju fortfarande fint ute. Och eftersom att det bara var lite molnigt så tog vi inte med oss något paraply... vilket vi skulle komma att ångra rejält lite senare. Vi hann gå i kanske 10-15 minuter när det plötsligt började regna :( Vi gick just då förbi sjukhuset så vi sprang till en ingång där det var lite tak, hittade två stolar som vi ställde dit och så satt vi där i några minuter. Regnet slutade och vi började gå igen. Men vi hann inte längre än kanske 50 meter så började det regna igen. Så vi sprang till ett cykelskjul och till vår glädje så stod det en stol där :) Så där satt vi ytterligare några minuter och myste när det efter ett tag slutade regna igen. Inte heller den här gången hann vi nå långt. Typiskt! Och så där fortsatte det tills vi äntligen kom fram till Frasses! Då hade våran "promenad" tagit 1 h och 12 minuter! (Det tar annars ca 25 minuter till Frasses). Så vi åt där och satt där extra länge eftersom att det nu verkligen hade börjat tokregna ute. Men tillslut var vi ju tvugna att dra vidare ändå, även fast det spöregnade. Vi sprang då till CK  och Inter Sport och köpte ett paraply där + att Frode köpte ett par mjukisbyxor oxå. När vi sen kom ut igen och skulle gå hem så hade det såklart slutat regna. Och inget regn på hela promenaden hem! Värt att köpa ett paraply?!




Totalt genomblöt!


Idag när jag och Frode gick hem från cenrum så började det såklart att spöregna när vi bara hade gått typ i 10 minuter. Så det var alltså 20 minuter kvar innan vi var hemma! Inget paraply hade man heller för det va ju fint väder i morse när vi gick in. Så det var bara att fortsätta traska i regnet tills vi äntligen kom hem. Men vi hade ganska roligt på vägen :) Mina svarta tygskor började tokskumma vilket såg väldigt roligt ut. Väl hemma var det snabbt av med alla kläderna och till sängen för lite mys under täcket tills man hade fått upp lite värme ;)




Radio


Jag och Frode var för ett tag sen ute och sprang/joggade i hela 27 minuter... och sen gick vi på en 25 minuters promenad som nedvärmning dessutom :) Shit vad vi är duktiga! Så nu har jag just kommit ut ur duschen och ska snart göra mig lite kvällsfika :)

Lyssnade på Mix Megapol medans jag duschade... det ska ju va gamla och nya låtar i en bra blandning (säger dom)... men det är ju jämt samma låtar om och om igen! Och inte är det bra låtar heller. Låten Sober, med Pink, är rätt bra tycker jag... man annars vet jag inte. Nä, P3 har då iaf mer varierat låtmaterial. Men jag är ju inte alls nån radiolyssnare direkt... just eftersom att jag inte tycker om musiken som spelas på radio. Men jag måste säga att det har blivit bättre på senare år ändå :) Hörde ju klassikern Red Red Wine nu när jag stod och duschade... lite less den men den funkar :)

Nä, nu måste jag gå och göra fika... är sååå hungrig!



These Arms Of Mine


Kom att tänka på den låten... These Arms Of Mine av Otis Redding. En favoritlåt som jag skulle kunna lyssna på hur många gånger som helst nästan. Just hur han sjunger... det är så bra! Jag älskar verkligen soul :) Jag lånade en Otis Redding-skiva av pappa för ett antal år sen... han hann aldrig få tillbaka den.

Det senaste året har den här låtet betytt extra mkt för mig, för den spelades nämligen på pappas begravning. Det var jag som valde just  These Arms Of Mine , för jag minns att pappa hade sagt att det var hans favoritlåt.

Jag läste nyss på lite om Otis Redding... jag visste att han dog ung men att han bara var 26 år då han dog visste jag inte. Han omkom i en flygolycka. Hans största hit  Sittin' on the Dock of the Bay  (som btw är en väldigt skön låt det oxå) spelades in 1967, bara tre dagar innan han dog.



Det är så orättvist... människor som dör alldeles för tidigt.

Jag saknar dig!






Helgen som varit...


Jag och Frode har haft en lugn men helt okej helg. Både igår morse och i morse så blev det våfflor på balkongen till frukost :) Igår kväll såg vi på film och hör och häpna... jag somnade inte! Ni som känner mig vet att filmkvällar med Hillevi är lika med att Hillevi somnar i soffan efter halva filmen, haha ;P Det spelar ingen roll om filmen är hur bra som helst... blir jag trött så somnar jag ändå. Jag somnade till och med när jag var och såg Pirates of the Caribbean - At World's End på bio! Men ibland lyckas jag hålla mig vaken igenom en hel film och det hände alltså igår :)

Idag har vi varit lite aktiva och både hunnit vara på en timmes promenad i morse och en lååång inlines-tur på nästan en och en halv timme! Svettigt värre! Så nu har jag just kommit från duschen och jag måste nog tvärstäda lite för snart kommer Lina och Danne hit :)

Måste även berätta att frode har fått ta över ett par solglasögon av mig som jag aldrig använder för att dom var en aningens för stora. Jag får skylla på att det var ett impulsköp. Det ett par röda pilotbrillor och Frode passade jättebra i dom :)

Så här snygg va jag i dom, haha :)




Äntligen fredag


Skönt! Den här veckan har varit lång... jag har varit så trött efter resan så helgen är väldigt vällkommen! Igår va vi några ur klassen som va på kvarteret uttern på Älvsbacka och påbörjade en väggmålning där. Det var roligt men det va så himla kallt! För väggen vi målade på var i skuggan hela dagen och så blåste det kallt dessutom. Men vi hann riktigt långt iaf :)

Idag var vi och hälsade på en av våra lärare där hon bor. Jag kom hem redan vid ett idag men jag har då inte gjort nått vettigt. Just nu är Frode och en jobbarkompis till honom på balkongen och håller på att grilla :) Man får väl egentligen inte grilla på balkongen men vi gör det ändå. Vi är nog inte ensamma om det ;P

Nu är det bara två veckor kvar av skolan... känns både skönt och tråkigt på samma gång. Men jag behöver lite förändring känner jag... få göra nått annat ett tag :) Blir spännade att se om man får nått jobb.. hoppas det!

Nä, nu måste jag sluta skriva... ska gå och va lite social på balkongen :)


En typisk onsdag...


Jag tycker om onsdagar. Konsthistoria på skolan och sen såklart Grey's anatomy på kvällen! Idag har jag dessutom hunnit umgås lite med Veronica i typ två timmar efter skolan :) Kan det bli bättre?! Nja men snarare sämre. För en mindre trevlig överraskning väntade dock på oss när vi kom hem... katterna hade vält ner båda blomkrukorna som stod i köksfönstret i golvet... en hade gått sönder :( Menmen, det är sånt som händer. Sen gjorde jag mig själv döv oxå... orkar inte gå in närmare på det men AJ mitt öra säger jag bara!

Nu har jag just skrivit klart en jobbansökan och skickat iväg den... skönt. Då kan man se på Grey's utan att känna nån ångest :)



Tidningar och böcker...


Idag var jag på stadsbiblioteket i hela två timmar... från det att jag slutade skolan tills att Frode slutade jobbet. Hade egentligen bara tänkt låna toan där men då såg jag att dom ju hade ett litet café där också, och jag var ju rätt så hungrig. Medans jag fikade bläddrade jag i en foto-tidning... ååå vad jag vill ha en digital systemkamera!!! När jag får ett jobb så ska jag spara till en sån :) Har tänkt mig en Nikon av något slag tror jag. Iaf... sen gick jag omkring och kikade lite, och hittade en tidning om katter som jag satte mig och läste igenom. Då läste jag om en tjej som hade en innekatt som käkade ylle och hade förstört hennes yllevantar. Precis som Gimla hade gjort med min yllevante! Man kunde få nått medel av veterinären som man ska blanda med maten tydligen... och ge katten kartong att tugga på istället.

Biblioteket är ju ett jättebra ställe kom jag på idag (tog bara 23 år, haha). För det första så är det ju gratis (och det gillar jag!). Istället för att prenumerera på tidningar som man ändå aldrig läser igen så kan man gå till biblioteket och läsa hur mkt man vill helt gratis! Och så är det ju miljövänligt oxå :) Fast det förutsätter ju att man går dit och inte tar bilen förstås. Men jag har blivit duktig på att gå överallt nu för tiden :) Nä, shit jag hittade ju hur många böcker och tidningar som helst där som jag vill läsa... då vet jag vad jag ska sysselsätta mig med när jag blir arbetslös iaf!

Det bästa tidningsmagasinet jag tycker om att läsa är Världens Historia. Förut läste jag mest Illustrerad Vetenskap men nu har jag gått över till just Världens Historia. Det är pappas fel, haha :) Annars läser jag Cosmopolitan ibland oxå... men det går i perioder, det blir ju som lite samma sak i varje nummer så man kan bli lite less.

Nu när jag va i Stockholm (efter att jag hade kommit med flyget från Berlin) så köpte jag en pocket på Cityterminalen eftersom att jag hade några timmar att slå ihjäl innan min buss skulle avgå. Den handlar om Sveriges kungar och drottningar genom historien. Riktigt intressant! Romaner och sånt är inget för mig.. jag läser helst böcker och tidningar om historia :)






Tillbaka från Tyskland


Igår tiiiidigt på morgonen kom jag hem till Skellefte. Det är skönt att va hemma igen men jag hade jättekul i Berlin :) Jag vill absolut fara dit nån fler gång! Förut visste jag typ ingenting om hur det såg ut i Berlin... jag trodde det skulle va ganska grått och mkt grafitti. Berlinmuren, andra världskriget och långa partynätter var i princip det jag förknippade med Tysklands huvudstad. Men oj vilken fin stad Berlin är! Det är inte alls grått utan grönt överallt... jättemkt träd. Och självklart grafitti fanns det gott om :) Och även fast Berlin har mer än dubbelt så många invånare som Stockholm så kändes det inte alls så stort. Det kändes mer hemtrevligt på något sätt än vad Stockholm gör. Och så var människorna där inte alls lika stressade som stockholmarna, vilket jag tyckte va jätteskönt :) Och trevliga var tyskarna oxå.. men dessvärre inte alls så bra på engelska! Även fast man pratade engelska med dom så pratade dom allra flesta tillbaks på tyska... Så det var lite svårt att förstå ibland men jag blev förvånad över hur mkt jag ändå fattade :)

På dagarna gick vi på många museum, såg på konst ( fast jag tycker inte alls om tysk expressionism och så kallade happanings så det hade jag gärna sluppit), såklart besökte delar av Berlinmuren, for ut till koncentrationslägret Sachsenhausen och en massa mer. Sen på kvällarna var det mat och vin som gällde och faktiskt lite öl till och med! Varken jag, Emelie eller Britta tycker om öl men vi sa att när man ändå är i ölens förlovade land som måste man ju dricka litegrann iaf :)  Under veckan hann vi äta grekiskt, italienskt, tailändskt, kinesiskt och mexikanskt men faktiskt inget tyskt!

Men som sagt jag hade jätteroligt!







Fler bilder kommer på pixbox inom en snar framtid :)




Berlin, here I come!


Ja, nu alldeles strax så far jag! Tåg till Stockholm inatt och sen flyger vi till Berlin imorrn!!! Kommer verkligen att sakna Frode och katterna... Nej men nu måste jag packa klart :) 

Syns om en vecka!




Fredag


Igår så var vi som sagt hos Veronica och firade valborg... riktigt kul :) Fast vi var inte ute nått vilket va lite synd. På valborg SKA man ju va ute menmen. Det blir ju valborg fler gånger :)

Idag har jag och Frode tagit det ganska lungt... speciellt han för han låg i sängen halva dan och var bakis, haha. Jag däremot kände inte av några biverkningar från igår :) Nu har det blivit varmare väder igen vilket är uppskattat! Fast vi har dessvärre inte varit ute så mkt idag. Vi gick en sväng till konsum och handlade lite, bl.a. varsin glass :) Nu har det tinat så pass så nu kan man börja utforska gångstigarna här nedanför som var igensnöade i vintras. Men elljusspåret är inte promenadvänligt än. Jag längtar tills det är det för då hade jag tänkt börja jogga där :)

Nu om bara nån timme så är mamma och Rebbe här... tänkte försöka hinna bxka lite chokladkola nu innan dom kommer!

Vad ska ni hitta på i helgen?!



RSS 2.0