Vilken bra dag!


För det första. Solen skiner idag :) Bara det gör underverk för humöret! Sen va jag på Core idag, kl 12.00. Kändes i magmusklerna kan jag lova, eftersom att jag tränade pilates igår! Jag var iaf duktig och gick till och från Aerobicsstudion istället för att cykla som jag annars gör. Använde mössa och vantar för första gången i höst men det var jättehärligt i luften :)

Men iaf. När jag sen kom hem hade jag en massa energi och humöret var på topp! Men inte nog med det. Direkt efter att jag hade duschat klart fick jag ett telefonsamtal från Johanna i Parken och fick veta att jag ska få börja extrajobba där!!!

Och sist men inte minst så är det ju säsongspremiär av Grey's Anatomy ikväll :)




Back home


Helgen gick fort som vanligt och nu är man tillbaks till vardagen igen. Träffade mkt känt folk på hotellet i Lycksele i lördags, så det var kul :) Hmm... vad mer ska man skriva?! Händer inte så mkt för tillfället! Men ikväll blir det iaf lite träning i form av pilates på aerobicsstudion och sen hockey hemma hos oss :)



Färdigpackat!

 

Fick hjälp av några sötisar ;)



Borta i helgen...


I helgen är det marknad i Lycksele och jag och Frode ska självklart dit :) Ska bli roligt att träffa alla kompisar, min familj och lite släktingar till mig. Så fort Frode har slutat jobbet ikväll ska vi och katterna försöka packa oss iväg, och då kör vi direkt till Mörtan där vi ska vara tills imorrn eftermiddag :) Sen på lördag kväll blir det party i Lse!




Jag och Frode blev förresten bjudna på hockey igår. Vilken match! Självklart vann SAIK ;) Efteråt bestämde vi oss för att skippa skjutsen och va duktiga o gå hem... men det fick vi snart ångra för shit va kallt de va! Och min träningsvärk som fortfarande inte blivit bättre. Så det blev en rätt så plågsam promenad hem för min del, haha ;P

Nej, men inte har jag tid att sitta här och skriva. Måste ju börja packa, fixa och ha mig!



Aj aj...


Har sån fruktansvärd träningsvärk i mina lår att jag knappt kan gå! Eller, Frode tror inte att det är träningsvärk utan han tror att jag har överansträngt mig. Och så är det nog... för sån här träningsvärk har jag aldrig haft förut!

Måste ha vart på funk-passet i tisdags det sket sig, så att säga. Hade redan lite träningsvärk sen innan och så var jag inte alls uppvärmd. Nog för att det gick totalt värdelöst dåligt för mig att dansa funk men det var en grej där man skulle ner på golvet och ha sig som jag kände tog rejält på framsida lår. Sen igår morse följde jag Virre och sprang (intervall) broarna runt, och jag tyckte väl att det kändes ovanligt jobbigt! Så resten av gårdagen kunde jag knappt röra mig. Och det sitter fortfarande i... har inte direkt blivit bättre om jag säger så. Men jag tog mig ut på en morgonpromenad imorse iaf, även fast det var en plåga, haha :)

Synd det ska bli såhär när jag nyss skaffat träningskort på Aerobicsstudion. Hade ju velat fara på Core-passet igår och ikväll är det också Core. Men men.... får ta nya tag nästa vecka!




Så, då var det gjort :)


Har just kommit hem från att ha provjobbat min andra kväll/natt. Måste säga att jag hade himla roligt! Det var ett långt pass, från 17.00 till 03.00 men tiden gick ändå rätt snabbt :) Nä, så nu är det bara att vänta en vecka innan jag får veta ifall jag får börja jobba där. Hoppas, hoppas!



Då var första kvällen avklarad


Ja igår kväll va jag och provjobbade på Johanna i Parken här i stan. Det gick väldigt bra tycker jag (med tanke på att jag inte har någon som helst erfarenhet av att jobba på restaurang). Det var mkt att lära sig men det va jättekul! I morgon kväll ska jag provjobba igen. Hoppas det går lika bra :) 

Nu sitter jag och väntar på att maten i ugnen ska bli klar. Är så hungrig! Sen är det nog myskväll som väntar... med lite TV och vin. Är ju så tråkigt, regnigt väder ute. Men då är det desto mysigare att sitta inne!



Jag som trodde att det var höst?


Men tydligen inte... för snacka vad varmt det är ute! 22 grader i skuggan! Har just kommit hem efter mitt första möte med min personliga (jobb)coach på MiROi :) Så nu har jag lite hemuppgifter jag ska göra tills nästa träff. Känns så bra att jag börjar få grejer att göra! Är ju hur deprimerande som helst att bara sitta inne och va arbetslös.

När jag cyklade hem från mötet (i denna olidliga värme), så svängde jag förbi Aerobiscsstudion för jag tänkte köpa ett halvårskort där. Men som jag nästan visste så är det ju ingen där mitt på dagen när dom inte har några pass. Så jag ska gå dit ikväll istället. Världens bästa Frode har ju gett mig pengar så att jag ska kunna köpa ett kort där :)

Nu ska jag göra mina lyxmackor (rågcrisp, keso, avokado och örtsalt), koka mig en kopp te, och sätta mig framför min vän TV:n en liten stund!



Alla dessa vampyrer


Jag kan ju inte undgå det faktum att det är vampyrer som gäller just nu. Själv är jag ingen expert men då har man ju tur att man har andra i ens närhet som kan upplysa en om hur det liksom "ligger till". Mina systrar tex, som är helt sålda på Twilight-böckerna. Är ju så många som säger att dom är så himla bra (böckerna alltså), så snart måste jag väl be lillsyrran om att jag får låna iaf första boken. Och jag som inte läst en bok på flera år.. hur ska det gå ;P

Jag och Frode har iaf börjat se första säsongen av vampyrserien True Blood. (Man måste ju hänga med i svängarna!) Och det är verkligen en serie man fastnar i. Lite coolt att Alexander Skarsgård är med också :)


True Blood




Busy week


Helt plötsligt var det en ny vecka. Och nu kommer jag att ha saker att göra i princip varje dag tack och lov :) Massa ärenden, möten, ska provjobba (!) m.m. Så det känns bra :) Har egentligen inte tid att skriva så mkt men det blev en liten uppdatering iaf!



Då var det helg igen


Hello! Har just kommit hem från en uppfriskande morgonpromenad! Jag brukar passa på att hänga med Frode när han går till jobbet på mornarna. Det lyckas väl inte varje dag men några gånger/vecka blir det iaf :)

Ja plötsligt var det helg igen. Den här veckan har varit en riktig seg och händelselös vecka (förutom igår då). Jag har som bara suttit hemma och inte haft nån ork eller energi till att göra nånting. Kan ju ha lite att göra med att Frode var hemma och var sjuk i tisdags och onsdags. (Jag får skylla på det ;P). Jag har då iaf klarat mig från att bli sjuk själv men man kan ju säga att jag blev "smittad" av hans låga energi. Men vi hade det ganska mysigt ändå :) Ja just de, mamma, mormor och morfar va ju hit en liten sväng i torsdags och hälsade på. Så helt händelselöst har det ju inte varit :)

Men igår hade jag iaf "fullt upp" (alltså om man jämför med resten av veckan)! Vid två-tiden for jag till Bureå och hälsade på hos Ylva en sista gång innan hon drar till Tyskland. Känns alltid lika tråkigt varje gång hon far iväg men man börjar ju som bli van ;) I will miss you!

Sen igår hade hade vi Star Wars-kväll hemma hos Veronica :) Det var roligt men jag kan väl inte säga att jag var så värst inne i filmerna direkt. Vi satt ju och pratade en del... om vad ska jag nog inte gå in på här, haha ;P Men jag har ju sett dom filmerna så många gånger förut så det gjorde då ingenting... kan dom ju utantill :) Och hör o häpna, jag var den enda som lyckades hålla mig vaken hela kvällen igenom! Det hör inte till vanligheterna. Men då drack jag ju också tre energidrycker ;P

Nä, dags för frukost kanske?! Sen måste jag städa till lite här hemma. Men sen ikväll skulle vi hitta på nått med Lina och Danne. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än men det blir kul att få träffa dom :) Börjar va ett tag sen nu!

(Förresten, har lagt upp lite bilder från i somras på min pixbox nu)




Freebird solo


Helt klart ett av tidernas bästa gitarrsolon... lyssna och njut mina damer (och herrar?)!

 

 

 


Jag vill tillbaks...


Jag trivs jättebra här i Skellefteå men jag känner mig så långt borta från allt. Sen allt det här med att pappa och farfar gick bort så skulle det (av en massa olika anledningar) va mycket mer praktiskt och mkt lättare ifall jag bodde i Lycksele. Allt är så komplicerat just nu :( Jag har så många tankar som snurrar i mitt huvud. Jag önskar att saker vore annorlunda...

Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga. Men igår när vi for från Mörtan så kändes det inte alls så. Det var inte skönt att komma hem... snarare tvärtom. Helgen gick alldeles för fort. Ååååå vad jag längtar tillbaks! Det va så roligt nu när vi var där. Jag vill tillbaks...



I'll be back


...som Arnold skulle ha sagt. Har mellanlandat i Rusksele för tillfället. (Steg upp 04.30 imorse för hinna med bussen hit... så jag känner mig ganska seg just nu). Kl 13.00 ska jag iaf på boupptäckning i Lycksele men sen kommer Frode någongång ikväll  och hämtar upp mig (och eventuellt även Rebbe) så drar vi vidare inåt skogarna, efter blåvägen någonstans :) I'll be back........ på söndag!




RSS 2.0