Mot dalarna!


Ja, ikväll efter hockeyn så beger vi oss söderut, till Ludvika närmare bestämt (blir till att köra hela natten). Sen på lördag firar ju jag och Frode 5 år (!) så då ska vi nog göra stan i Borlänge för att sedan avsluta dagen med att se Deep Purple i Leksand!!! Ska bli nice :) Katterna ska bo hos Veronica under tiden och jag hoppas dom sköter sig! Kommer att sakna dom men det går nog bra. Nej, nu har jag inte tid att skriva nå mer men vi hörs sen när jag kommer hem!




Kommentarer
Postat av: Pauline

Jo det känns skönt, döck lite jobbigt att fara till umeå som sagt, kostar ju lite grann. jag är nog ganska säker på att hon pinkade för att hon inte fått p-piller eller för att hon inte var steriliserad, en sorts revirmarkering. Men jo det är vanligt att de får urinproblem när de är steriliserade också. Vetrinären sa att vi skulle ge henne ett särskillt foder för att undvika det och att hon inte skulle gå upp i vikt. Som man naturligtvis måste köpa hos veterinären. Ger ni dem vanlig kattmat från affären? eller har ni specialfoder

2009-11-27 @ 21:06:28
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Pauline

hoppas ni får jättekul där nere. Tänk att ni har vart tilsammans så länge. Tiden går fort. Hoppas ni får kul där nere och att ni får rå om varandra.

2009-11-28 @ 01:14:59
URL: http://pallans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0